Terug

Volg Vandaag Inside

Ajacied Klaassen: 'Titelrace nog niet beslist'

Ajacied Klaassen: 'Titelrace nog niet beslist'

13 feb 2021, 23:20

Davy Klaassen had met een doelpunt en aan assist een groot aandeel in de zege van Ajax op Heracles Almelo (2-0). Hij kwam met zijn ploeg nog steviger aan de leiding van de Eredivisie. "Maar er is nog niets beslist", zei hij. "Er zijn nog veel punten te verdelen."

Ajax heeft inmiddels 6 punten meer dan het als tweede geklasseerde PSV dat ook nog eens een duel meer heeft gespeeld en een veel slechter doelsaldo heeft. "Maar nog niet zo lang geleden stonden we maar 1 punten op ze voor", zei Klaassen. "Het kan dus hard gaan soms. We zijn nu wel de constantste van alle topploegen. Dat moet zo blijven."

Trainer Erik ten Hag wilde zich ook nog niet rijk rekenen. "Natuurlijk is het leuk dat we verder uitlopen", zei hij. "Maar ik ben nu vooral bezig om de ploeg nog beter te maken. En dat kan nog zeker. Zo goed begonnen we niet tegen Heracles en we verzuimden ook heel lang de belangrijke tweede treffer te maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.