Terug

Volg Vandaag Inside

Ajacied Antony in olympische selectie Brazilië

Ajacied Antony in olympische selectie Brazilië

6 mrt 2020, 19:25

Het door Ajax gekochte talent Antony is opgenomen in de olympische voetbalselectie van Brazilië. Coach André Jardine maakte vrijdag bekend welke 23 spelers daarvoor zijn gekozen. Antony werd onlangs door Ajax overgenomen van São Paulo en begint de komende zomer in Amsterdam.

Vermoedelijk mist Antony door zijn uitverkiezing een groot deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het olympisch voetbaltoernooi, verdeeld over meerdere steden dan alleen Tokio, begint op 22 juli. De finale is op 8 augustus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.