Terug

Volg Vandaag Inside

AJ Plug: 'Johan en vooral zijn vrouw Isabelle hebben zo veel voor ons gedaan'

AJ Plug: 'Johan en vooral zijn vrouw Isabelle hebben zo veel voor ons gedaan'

5 sep 2023, 12:59

Toen Johan, Wilfred en René overstapten van RTL naar Talpa, werd Alexandra Plug, beter bekend als AJ Plug, de vaste chauffeuse van Johan. In 2018 werd er echter slokdarmkanker geconstateerd bij de zangeres, waardoor de rollen plotseling werden omgedraaid. In de nationale collecteweek van KWF doet AJ Plug haar verhaal in De Telegraaf: "Johan en vooral zijn vrouw Isabelle hebben zo veel voor ons gedaan."

"Toen Johan van RTL naar Talpa verhuisde, had Wilfred Genee geregeld dat hij een chauffeur zou krijgen," vertelt AJ Plug. "Ik had toen nog een schoonmaakbaantje voor twee ochtenden in de week in Katwijk, maar dat leverde eigenlijk alleen het benzinegeld op om op en neer te rijden. Toen is een beetje gekscherend bedacht dat ik Johan wel kon gaan rijden en zo geschiedde."

In 2018 werd er echter slokdarmkanker geconstateerd bij de zangeres, waardoor de rollen werden omgedraaid. Johan reed Alexandra meermaals naar het ziekenhuis of naar een andere bestemming. Over de steun van Johan heeft ze niets dan lof: "Hij is nooit zo uitgesproken in zijn doen en laten, maar ik weet dat hij blij is dat ik er weer ben. Hij en vooral zijn vrouw Isabelle hebben zo veel voor ons gedaan."

Inmiddels zit Alexandra weer achter het stuur en Johan op de bijrijdersstoel: "Na mijn herstel reed ik eerst heen naar de studio en hij terug. Nu slaap ik overdag nog een half uurtje, maar ben ik fit genoeg om beide ritten te doen. Toen in een showbizzprogramma de indruk werd gewekt dat ik Johan niet langer meer kon brengen en halen naar zijn uitzendingen, heeft hij wel honderd berichten gehad van mensen die mijn plek graag wilden innemen. Maar ik chauffeur hem allang weer zelf overal heen. En dat wil ik nog heel lang blijven doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.