Terug

Volg Vandaag Inside

Agüero scoort driemaal voor City tegen Arsenal

Agüero scoort driemaal voor City tegen Arsenal

3 feb 2019, 20:27

MANCHESTER (ANP) - Sergio Agüero heeft Manchester City in het spoor van koploper Liverpool gehouden. De spits maakte alle drie de doelpunten van zijn ploeg in het thuisduel met Arsenal: 3-1.

Het als tweede geklasseerde City verkleinde de achterstand op koploper Liverpool tot twee punten. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum spelen maandag nog met hun ploeggenoten tegen West Ham United.

Agüero opende al na 48 seconden de score. Een snelle treffer van de Argentijn is niet altijd een garantie voor succes, zo bleek dinsdag tijdens een duel met Newcastle United. Toen trof Agüero al na 24 seconden doel maar verloor City wel met 2-1.

Gelijke hoogte

Laurent Koscielny bracht Arsenal in de elfde minuut op gelijke hoogte. Hij trof doel na een hoekschop nadat zijn ploeggenoot Nacho Monreal de bal met zijn hoofd had verlengd. Agüero sloeg in de 44e minuut en 61e minuut opnieuw toe. De snelle Raheem Sterling stond aan de basis van beide treffers.

Trainer Pep Guardiola gunde Agüero tien minuten voor het einde een publiekswissel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.