Terug

Volg Vandaag Inside

Agüero na hartonderzoek de komende drie maanden aan de kant

Agüero na hartonderzoek de komende drie maanden aan de kant

1 nov 2021, 21:16

FC Barcelona moet het de komende drie maanden doen zonder Sergio Agüero, zo is besloten na onderzoek. De Argentijnse aanvaller verliet zaterdag in het duel met Deportivo Alavés het veld met "pijn op de borst" en werd daarna in het ziekenhuis opgenomen voor een hartonderzoek.

Barcelona meldt dat Agüero in ieder geval de komende drie maanden niet voetbalt. De 33-jarige Argentijn gaat een behandeltraject in. Aan de hand van het verloop van dat proces moet duidelijk worden wanneer Agüero weer kan voetballen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.