Terug

Volg Vandaag Inside

Agüero lijkt met verspreking nieuwe club Messi te verraden: 'Hij kon dit niet stilhouden'

Agüero lijkt met verspreking nieuwe club Messi te verraden: 'Hij kon dit niet stilhouden'

25 feb 2023, 16:30

Het is nog altijd niet duidelijk waar Lionel Messi volgend seizoen gaat spelen. Zijn goede vriend Kun Agüero lijkt echter voor zijn beurt te hebben gesproken over de toekomst van de kleine Argentijn.

Messi speelt sinds medio 2021 voor Paris Saint-Germain, nadat hij transfervrij vertrok bij FC Barcelona. Komende zomer loopt zijn contract in Parijs af. De nieuwbakken Wereldkampioen kan verlengen bij PSG, maar heeft naar verluidt meerdere opties voor het vervolg van zijn carrière.

Zo zou de Amerikaanse club van David Beckham - Inter Miami - hem maar al te graag inlijven. Daarnaast zou een sensationele terugkeer naar Catalonië tot de mogelijkheden behoren. Deze week benadrukte trainer Xavi dat Messi méér dan welkom is. "Ik heb al gezegd dat dit Messi's thuis is en dat de deur altijd open staat voor hem."

Verspreking Agüero

De geruchtenmolen heeft nu een nieuwe impuls gekregen door een uitspraak van Agüero. Het Manchester City-icoon is al vanaf de Argentijnse jeugdteams goed bevriend met Messi en spreekt hem geregeld. Tegenover het Braziliaanse UOL Sport lijkt hij zich echter versproken te hebben over de volgende club van Messi.

Hij vertelde namelijk dat "Messi de mogelijkheid om te spelen voor het Argentijnse Newell's Old Boys momenteel serieus zou overwegen". Dat nieuws kon Maxi Rodríguez, die afgelopen jaar zijn carrière beëindigde bij dezelfde club, niet ontkennen: "Kun is Kun. Hij kon dit niet stilhouden. We gaan het zien. Het is moeilijk om over te praten, want dan komt er weer een gigantische sneeuwbal aan geruchten op gang. Laten we zien wat er gaat gebeuren".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.