Terug

Volg Vandaag Inside

Agressieve Engelse scheidsrechter zoekt confrontatie op met speler

Agressieve Engelse scheidsrechter zoekt confrontatie op met speler

18 feb 2021, 19:15

Darren Drysdale, scheidsrechter uit Engeland, verloor gisteravond zijn zelfbeheersing tijdens een League One-wedstrijd tussen Ipswich Town en Northampton Town. De FA heeft nog niet gereageerd op de situatie.

Drysdale zocht de confrontatie op met Ipswich Town-speler Alan Judge, nadat de middenvelder verhaal ging halen bij de scheidsrechter over een penalty moment. De arbiter kon dat niet accepteren en wilde zijn hoofd tegen Judge aandrukken. De speler kreeg uiteindelijk een gele kaart.

Drysdale heeft vandaag zijn excuses aangeboden tegenover alle betrokkenen. 'Ik kan alleen maar mijn excuses aanbieden aan Alan en Ipswich Town', vertelt de arbiter in een statement. 'Ik begrijp helemaal dat het voor arbiters belangrijk is om de controle te houden en altijd professioneel om te gaan met de spelers. Het spijt me dat ik dat niet heb gedaan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.