Terug

Volg Vandaag Inside

Agema en Van Haga fileren Sywert van Lienden: microfoon staat per ongeluk nog aan

Agema en Van Haga fileren Sywert van Lienden: microfoon staat per ongeluk nog aan

21 dec 2022, 12:15

Mensen konden woensdagmiddag per ongeluk meeluisteren met een gesprek tussen PVV-Kamerlid Fleur Agema en Wybren van Haga over Sywert van Lienden. De hoofdpersoon uit de omstreden mondkapjesdeal zat zelf namelijk op de tribune, tot irritatie van de politici.

Van Haga stelt dat Van Lienden "wel lef heeft" om op de tribune te gaan zitten, waarna Agema instemmend antwoordt: "Ja brutaal, hé?". Van Haga: "Nou, dit is systeemcorruptie. Ze weten gewoon dat ze de baas zijn en ze hebben er schijt aan. Schijt aan ons, schijt aan het volk".

Vervolgens krabbelt Agema wat terug: "Het debat gaat wel over hem, hé? Ik zou het misschien ook wel doen", waarna ook Van Haga zich bedenkt: "Ja, ik misschien ook wel. Misschien is het wel dapper". Pas daarna krijgen de twee te horen dat iedereen kon meeluisteren met het gesprek: "Microfoon staat nog aan".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.