Terug

Volg Vandaag Inside

Afslag 23, het nieuwe boek van Özcan Akyol, al meer dan 25.000 keer verkocht

30 nov 2023, 11:30

Van 'Afslag 23,' het nieuwe boek van Özcan Akyol, zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht. Dat vertelde Eus deze week aan tafel bij Vandaag Inside. “Het gaat goed. Er komt een nieuwe druk. Er zijn nu 25.000 boeken verkocht, en er komen weer 5.000 boeken bij."

In ‘Afslag 23’ doet het hoofdpersonage, een jongen die opgroeit aan de zelfkant van de maatschappij, zijn uiterste best om na schade en schande iets van zijn leven te maken. Hij heeft de perfecte vriendin, vindt een baan als vertegenwoordiger en reist in die hoedanigheid kriskras door Nederland.

Terwijl zijn leven op papier er per jaar beter gaat uitzien, voelt hij zich steeds kleiner worden en vraagt hij zich af wat er nog werkelijk van hem is overgebleven, vooral als hij naar zijn twee beste vrienden kijkt.

In zijn poging om iets te vinden wat goed bij hem past, raakt hij vooral zichzelf kwijt. Dat leidt tot oude gewoonten, die niet per se door iedereen worden gewaardeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.