Terug

Volg Vandaag Inside

'Afrikaanse speler liegt over zijn leeftijd en wordt beschuldigd van identiteitsfraude'

'Afrikaanse speler liegt over zijn leeftijd en wordt beschuldigd van identiteitsfraude'

1 juni 2021, 23:27

Guélor Kanga, een Gabonese speler van Rode Ster Belgrado, wordt ervan verdacht te liegen over zijn leeftijd. De 30-jarige Kanga zou op 1 september 1990 geboren zijn, maar verschillende bronnen melden dat dit niet klopt.

Volgens BBC News Africa is Kanga namelijk geboren in 1985. Kanga moest onlangs voorkomen voor de Gabonese voetbalbond en uitleggen hoe het komt dat zijn moeder in 1986 overleden is.

Kanga komt oorspronkelijk uit Congo en de Congolese voetbalbond (FECOFA) heeft daarom een klacht ingediend. FECOFA is van mening dat Rode Ster Belgrado zijn identiteit heeft vervalst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.