Terug

Volg Vandaag Inside

Afgelaste eredivisieduels Sparta - ADO en Emmen - Twente verplaatst naar dinsdag

Afgelaste eredivisieduels Sparta - ADO en Emmen - Twente verplaatst naar dinsdag

9 feb 2020, 16:20

De dit weekeinde afgelaste eredivisieduels Sparta Rotterdam - ADO Den Haag en FC Emmen - FC Twente worden dinsdag gespeeld. Beide duels stonden, net als FC Utrecht - Ajax en AZ - Feyenoord, voor zondag op het programma. Vanwege de storm besloot de KNVB een dag eerder al alle duels te schrappen. Na overleg met de betrokken instanties kwam dinsdag uit als nieuwe datum.

FC Emmen en FC Twente beginnen hun duel dinsdag om 18.30 uur, Sparta en ADO trappen af om 20.45 uur. Voor de andere afgelaste duels wordt nog gezocht naar een geschikte datum. Alle vier betrokken clubs komen deze week in actie in het toernooi om de KNVB-beker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.