Terug

Volg Vandaag Inside

Afellay nog niet in basis van PSV

Afellay nog niet in basis van PSV

6 nov 2019, 20:33

Ibrahim Afellay begint nog niet in de basis van PSV in de wedstrijd van donderdag bij LASK Linz, in de groepsfase van de Europa League. Volgens coach Mark van Bommel is de middenvelder in zijn herstel nog niet 'ver' genoeg. Afellay kwam dit seizoen nog niet in een officieel duel in actie voor de Eindhovenaren.

"Hij is mee omdat ik denk dat hij van waarde kan zijn voor mijn elftal", zei Van Bommel een dag voor de ontmoeting. "Hij zal echter niet aan de wedstrijd beginnen."

Steven Bergwijn, Donyell Malen en Jorrit Hendrix zijn niet meegereisd naar Oostenrijk. De eerste twee zijn geblesseerd, Hendrix speelde de laatste twee duels niet wegens een schorsing. PSV is bij winst zeker van een plaats in de volgende ronde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.