Terug

Volg Vandaag Inside

Afellay kritisch tegen Stewart: 'In de Champions League kan je niet met hem komen aanzetten'

Afellay kritisch tegen Stewart: 'In de Champions League kan je niet met hem komen aanzetten'

5 feb 2024, 08:42

Ibrahim Afellay is geen van van André Ramalho, zo liet hij zondagavond blijken aan de tafel van Studio Voetbal. De analist zag Ramalho aan het werk tegen Ajax, en is van mening dat de verdediger tekort komt.

“Als je het over versterkingen hebt, dan is dat wel echt de plek waar PSV zich moet versterken”, zegt Afellay over de positie van Ramalho. “Straks ga je de Champions League in en dan kan je niet met Ramalho komen aanzetten. Hij is gewoon een bron van onrust.”

De analist laat een aantal fragmenten zien om zijn punt duidelijk te maken. “Hij weet totaal niet wat er in zijn omgeving speelt en is ook altijd verrast. Hij loopt altijd achter de feiten aan. Dat kost je gewoon punten”, aldus Afellay. “Op Europees niveau word je nog meer getest en krijg je betere spitsen tegenover je. Dan kun je niet met Ramalho centraal achterin gaan spelen.”

Earnest Stewart, technisch directeur van PSV en zondagavond ook te gast bij de NOS, hoorde het aan. “We hebben Armel Bella-Kotchap, die gewoon lang geblesseerd is, die geopereerd is en over twee weken weer terug is. Hij zal ook de concurrentiestrijd weer aangaan. Maar we zullen ook in de komende transferwindow, los van de positie, kritisch kijken naar onze selectie en hoe we ons kunnen versterken." Of PSV het aflopende contract van Ramalho gaat verlengen? “Op dit moment nog niet”, meldt Stewart. “In de toekomst zou dat zeer zeker kunnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.