Terug

Volg Vandaag Inside

AFC Wimbledon laat West Ham United afdruipen

AFC Wimbledon laat West Ham United afdruipen

26 jan 2019, 23:52

KINGSTON UPON THAMES (ANP) - West Ham United heeft een beschamende nederlaag geleden in de vierde ronde van de FA Cup. De Londense ploeg uit de Premier League werd met 4-2 uitgeschakeld door het kleine AFC Wimbledon.

Wimbledon komt uit in de League One, het derde niveau in het Engelse betaalde voetbal en staat daarin stijf onderaan. Dankzij treffers van Kwesi Appiah en Scott Wagstaff in de eerste helft had de thuisploeg de stunt al vroeg in de maak. Meteen na rust maakte Wagstaff er zelfs 3-0 van.

West Ham United kwam in de tweede helft echter terug tot 3-2 via Lucas Pérez en Felipe Anderson. In de benauwde slotfase zorgde invaller Toby Peter Sibbick voor de bevrijdende 4-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.