Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat ziet Feyenoord terecht winnen van VVV

Advocaat ziet Feyenoord terecht winnen van VVV

13 dec 2020, 19:05

Trainer Dick Advocaat is tevreden over de manier waarop de spelers van Feyenoord hebben gereageerd op de nederlaag van donderdag tegen Wolfsberger (1-0). Hij zag zijn ploeg zondag de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo winnen: 0-3.

Jens Toornstra (2) en Steven Berghuis scoorden na rust binnen 9 minuten. Zo houdt de club een achterstand van 4 punten op koploper Ajax van de Eredivisie.

"We weten allemaal dat we het onder zeer moeilijke omstandigheden niet goed hebben gedaan in Oostenrijk", zei Advocaat bij FOX Sports. "VVV, daar moet je van winnen. Dat hebben we gedaan. Het was een terechte overwinning, als je kijkt naar de manier waarop we gespeeld hebben. We hebben de hele wedstrijd gecontroleerd en hadden eigenlijk eerder die goal moeten maken. Al heb ik in de rust ook gezegd: als we zo doorgaan, houden zij het niet meer vol. Dan win je met 3-0 en is het een goede overwinning."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.