Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat verwijt Jørgensen niets na rode kaart

Advocaat verwijt Jørgensen niets na rode kaart

26 nov 2020, 23:37

Dick Advocaat gaf zijn elftal "een groot compliment" na het gelijkspel in de Europa League bij CSKA Moskou (0-0). De Rotterdammers hadden voor rust de beste kansen, maar moesten kort na rust met tien man verder nadat Nicolai Jørgensen rood had gekregen.

"Na 5 minuten in de tweede helft werd het tegenhouden", zei Advocaat. Zijn spits Jørgensen werd van het veld gestuurd voor twee vrijwel identieke overtredingen. De Deen ging met een hoog geheven arm een luchtduel in en raakte daarbij twee keer een tegenstander in het gezicht met zijn elleboog.

"Na die eerste kaart moet je oppassen, minder je handen gebruiken. Maar ik maak hem geen verwijten", aldus Advocaat. "Al met al moet ik het team een groot compliment geven. Dit is in een uitwedstrijd met tien man een uitstekend resultaat. Het is ook niet de eerste de beste ploeg waar we tegen speelden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.