Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat: verliezen was vandaag geen optie

Advocaat: verliezen was vandaag geen optie

14 feb 2020, 00:19

Dick Advocaat was donderdag na afloop van de bekerwedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord (0-1) als een van de eersten in de kleedkamer. De trainer sloeg het eerbetoon van de spelers en toeschouwers aan de overleden materiaalman Carlo de Leeuw bewust over. "Daar kan ik niet zo goed meer tegen", aldus een emotionele Advocaat. "Maar ik hoorde dat het fantastisch was wat ze gedaan hebben. Ik ga het later nog wel terugkijken."

Niet alleen Advocaat had het zwaar. Ook veel spelers waren zichtbaar aangeslagen na het verlies van De Leeuw. "Steven Berghuis zei het mooi. Het was geen optie om deze te verliezen. Zo was het. Deze was helemaal voor Carlo", vervolgde Advocaat, die met Feyenoord aan een ijzersterke reeks bezig is. Van de zestien officiële duels onder zijn leiding verloren de Rotterdammers er slechts eentje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.