Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat: totaal onnodig punten weggegeven

Advocaat: totaal onnodig punten weggegeven

10 feb 2019, 21:02

UTRECHT (ANP) - Dick Advocaat kreeg zondag na de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen PSV (2-2) veel schouderklopjes in de Galgenwaard, maar daar was de trainer niet echt van gediend. ,,Iedereen zegt: hartstikke goed gedaan met 2-2. Toch ben ik eigenlijk teleurgesteld, want we waren er dichtbij. Totaal onnodig geven we toch twee punten weg'', aldus Advocaat, die bezig is aan zijn laatste maanden bij Utrecht en afgelopen week Feyenoord liet weten geen trainer in Rotterdam te willen worden.

Utrecht kwam via Sander van de Streek al snel op 1-0 en kort voor rust verdubbelde Gyrano Kerk de voorsprong voor Utrecht. Advocaat: ,,Ik moet het elftal de complimenten geven voor hoe ze gespeeld hebben tegen een goede ploeg als PSV. Zij hadden moeite met de manier waarop wij speelden. Een van mijn spelers wilde de bal in de slotfase hooghouden, terwijl die de tribune in had gemoeten'', doelde hij op de actie van Nicolas Gavory, die daarmee Denzel Dumfries in staat stelde de bal voor te geven op de vrijstaande Luuk de Jong: 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.