Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat terug op trainingsveld FC Utrecht

Advocaat terug op trainingsveld FC Utrecht

29 mrt 2022, 12:14

Dick Advocaat heeft dinsdag de training van FC Utrecht bezocht. De oud-bondscoach van Oranje keek voornamelijk vanaf de zijkant toe, maar meldde zich ook even op het veld bij interim-hoofdtrainer Rick Kruys. FC Utrecht haalde de 74-jarige Hagenaar vorige week binnen als 'klankbord' voor Kruys, die het seizoen afmaakt na het ontslag van René Hake.

Advocaat fungeerde in 2016 bij Feyenoord al eens een aantal maanden als mentor en adviseur van de toenmalige hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. FC Utrecht hoopt dat Kruys met de adviezen van Advocaat de ploeg richting de play-offs om Europees voetbal kan leiden. De club staat nu op de zevende plaats in de Eredivisie. Kruys zit zaterdag voor het eerst als interim-hoofdtrainer op de bank in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

FC Utrecht stelde eind vorige week de Deense oud-speler Michael Silberbauer aan als nieuwe assistent-trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.