Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat stopt na dit seizoen bij FC Utrecht

Advocaat stopt na dit seizoen bij FC Utrecht

10 jan 2019, 14:25

UTRECHT (ANP) - Trainer Dick Advocaat vertrekt na dit seizoen bij FC Utrecht. De 71-jarige Hagenaar begon in september als opvolger van de weggestuurde Jean-Paul de Jong. Advocaat hield de voorbije weken de optie open om na dit seizoen door te gaan in de Domstad, maar hij heeft de directie nu laten weten te stoppen.

,,Ik heb met Frans van Seumeren en Jordy Zuidam een gesprek gehad. De club heeft mij gevraagd of ik nog door wil gaan als hoofdtrainer, maar ik heb aangegeven dat het voor FC Utrecht beter zou zijn als de club kiest voor een langetermijnstrategie'', aldus de gelouterde trainer. ,,Verder weet ik nog niet precies wat ik in de toekomst ga doen. Daar wil ik in april of mei, nadat ik de klus bij FC Utrecht heb geklaard, over na gaan denken.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.