Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat rekent op snelle terugkeer Berghuis

Advocaat rekent op snelle terugkeer Berghuis

1 nov 2020, 18:10

Trainer Dick Advocaat verwacht Steven Berghuis snel weer terug bij Feyenoord. De aanvoerder van de Rotterdamse ploeg moest zich in de moeizaam gewonnen uitwedstrijd tegen FC Emmen (2-3) na ruim een half uur laten vervangen, nadat hij een tik op zijn linkerbovenbeen had gekregen van Nick Bakker. "Ik denk dat het wel meevalt", zei Advocaat. Berghuis kreeg een zogeheten 'paardenkus', een knietje op zijn bovenbeen. "Twee dagen, dan kan hij wel weer spelen."

Berghuis maakte dit seizoen in de eredivisie al zes doelpunten en nam donderdag in de Europa League tegen Wolfsberger AC (1-4) de enige Rotterdamse treffer voor zijn rekening. Komende week speelt Feyenoord in het Europese toernooi tegen CSKA Moskou.

Uitgerekend Naoufal Bannis, de 18-jarige vervanger van Berghuis, besliste het duel met Emmen in de laatste seconden van de blessuretijd. "Die jongen deed het redelijk. Redelijk ja, ik ben voorzichtig met complimenten", zei Advocaat bij FOX Sports. "Hij was ook bij onze eerste goal betrokken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.