Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat rekent op komst Bozenik: 'Het ziet er positief uit'

Advocaat rekent op komst Bozenik: 'Het ziet er positief uit'

24 jan 2020, 16:25

Trainer Dick Advocaat heeft goede hoop dat hij binnenkort dan eindelijk een nieuwe spits kan verwelkomen bij Feyenoord. De Rotterdammers staan op het punt om de Slowaakse international Robert Bozenik aan te trekken. De 20-jarige aanvaller komt over van MSK Zilina.

"Het ziet er op zich positief uit", zei Advocaat. "Maar van beide kanten is nog niets getekend. Ik weet dus niet wanneer hij komt." De 72-jarige Hagenaar roept al wekenlang om een extra spits, die de concurrentiestrijd kan aangaan met Nicolai Jørgensen. De Deen wist vorige week bij de hervatting van het seizoen tegen sc Heerenveen (3-1) eindelijk weer eens te scoren, twee keer zelfs.

Bozenik maakte in acht interlands voor Slowakije vier doelpunten. Hij staat ook in de belangstelling van onder meer de Duitse club Hamburger SV, maar hij lijkt nu toch voor Feyenoord te gaan kiezen. De Rotterdammers grepen eerder naast de Russische spits Aleksandr Kokorin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.