Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat over interesse Feyenoord: 'Ik bevestig het niet en ik ontken het niet'

Advocaat over interesse Feyenoord: 'Ik bevestig het niet en ik ontken het niet'

5 feb 2019, 13:01

Volgens verschillende bronnen ligt Dick Advocaat momenteel op pole position om Giovanni van Bronckhorst aan het eind van het seizoen op te volgen als trainer van Feyenoord. Advocaat heeft tegenover RTV Rijnmond voor het eerst gereageerd op de geruchten.

Voetbal International weet zelfs te melden dat de huidig trainer van FC Utrecht alleen nog maar 'ja' hoeft te zeggen om de functie te aanvaarden.

'Nou, dan weten zij allemaal meer dan ik, hoor', reageert Advocaat op deze berichtgeving in gesprek met RTV Rijnmond. 'Het heeft ook weinig zin om daar antwoord op te geven. Ik ben nu in dienst van FC Utrecht en ga niet over iets anders praten. Ik bevestig het niet en ik ontken het niet. Met alle respect, maar ik hoef daar op dit moment geen verantwoording over af te leggen.'

Volgens verschillende bronnen zou Advocaat een éénjarig contract kunnen tekenen bij Feyenoord. Oud-speler Dirk Kuijt zou een rol gaan spelen in de technische staf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.