Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat, Nijhuis en Van Groningen te gast bij De Oranjezomer

Advocaat, Nijhuis en Van Groningen te gast bij De Oranjezomer

6 juli 2021, 16:33

Vanavond staan er weer twee gloednieuwe afleveringen van De Oranjezomer op het programma. Niemand minder dan Dick Advocaat schuift aan bij Johan, Wilfred en René om alle gebeurtenissen op en rondom de EK-velden te bespreken. Daarnaast zitten Bas Nijhuis en Thomas van Groningen (late uitzending) aan de bar.

Natuurlijk zal er uitgebreid vooruit en terug worden gekeken op de eerste halve finale, waarin Italië en Spanje tegenover elkaar staan op Wembley. Scheidsrechter Bas Nijhuis zit aan de bar om alle arbitrale beslissingen onder de loep te nemen.

Verder werd vandaag bekend dat OGC Nice interesse zou hebben in Calvin Stengs en dat FC Barcelona met grote financiële problemen kampt, waardoor het mogelijk is dat zomeraankopen Eric García, Sergio Agüero, Emerson Royal en Memphis niet ingeschreven kunnen worden. Daarnaast stond er vandaag weer een etappe op het programma in de Tour de France en zit Thomas van Groningen in de late uitzending aan de bar voor de nodige politieke duiding. Kortom: twee bomvolle topshows!

De Oranjezomer is vanavond om 20u en 22:55u te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.