Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat: mannelijk spelen tegen Ajax

Advocaat: mannelijk spelen tegen Ajax

21 dec 2018, 14:32

UTRECHT (ANP) - Trainer Dick Advocaat heeft een belangrijke boodschap voor zijn spelers van FC Utrecht in de aanloop naar de thuiswedstrijd van zondag tegen Ajax. ,,We zullen vooral heel mannelijk moeten spelen", zei hij. ,,We moeten duels winnen en dan hebben we met de steun van ons publiek zeker een kans. Dan zijn we een lastige tegenstander."

,,Voetballend gaan we het niet winnen van Ajax. Dus zullen we op een andere manier het verschil moeten maken", waarschuwt de 71-jarige oefenmeester die ook dit seizoen weer net zo gretig oogt als pakweg dertig jaar geleden. Advocaat kan nog niet zonder voetbal. Als de tijd rijp is, dan laat hij FC Utrecht weten of hij ook volgend seizoen nog hoofdtrainer wil zijn.

FC Utrecht is net als PSV een angstgegner van Ajax. Beide clubs wonnen deze eeuw al tien keer voor eigen publiek van de recordkampioen uit Amsterdam. FC Utrecht verloor in de eredivisie slechts één van de laatste negen thuiswedstrijden tegen de grote rivaal uit de hoofdstad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.