Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat laat op eigen initiatief ADO-tenue aanpassen: 'Dat wilde Dick graag'

Advocaat laat op eigen initiatief ADO-tenue aanpassen: 'Dat wilde Dick graag'

4 feb 2023, 00:00

Dick Advocaat heeft op eigen initiatief het thuistenue van ADO Den Haag laten aanpassen. De Kleine Generaal is van mening dat zijn club de thuiswedstrijden in fellere kleuren moet spelen.

Vrijdagavond speelde ADO tegen NAC (2-1) in felgele broekjes en sokken. "Dat wilde Dick graag", vertelt clubicoon Lex Schoenmaker na afloop in de podcast van de club. "En zo hoort het ook. Je hoort gewoon uit en thuis in je clubkleuren te spelen. Het zag er goed uit."

Finn van Breemen reageerde na de wedstrijd op de kleurwijziging van een deel van het tenue: "We kwamen aan in de kleedkamer en toen lag het tenue klaar. We merkten dat het veel feller was. Toen vertelde materiaalman Rob Ravestein: ja, de trainer wilde dat het tenue fellere kleuren had."

ADO-fan Alberto van der Spiegel is blij met de keuze van Advocaat, zo laat hij weten in de podcast na afloop van het duel. "Gele sokken en een gele broek, het staat flitsender, een beetje agressiever. Ik ben er blij mee."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.