Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat Inez Weski was mogelijk doorgeefluik tussen Taghi en Italiaanse maffia

Advocaat Inez Weski was mogelijk doorgeefluik tussen Taghi en Italiaanse maffia

29 apr 2023, 18:30

De politie onderzoekt of advocaat Inez Weski een doorgeefluik was tussen haar cliënt Ridouan Taghi en het Italiaanse maffiakopstuk en drugshandelaar Raffaele Imperiale. Dat wordt door meerdere politiebronnen bevestigt tegenover RTL Nieuws.

Weski zou berichten over grote sommen geld hebben doorgespeeld aan Taghi’s organisatie. Taghi zou tientallen miljoenen euro’s hebben geparkeerd bij Imperiale. Om het geld op te nemen moest Taghi echter zelf toestemming geven: "De politie onderzoekt onder meer of Weski in die communicatie een rol heeft gespeeld", meldt één van de bronnen.

In de tijd dat Taghi voortvluchtig was zou hij volgens de Nederlandse en Italiaanse stafdossiers erg close zijn geworden met het maffiakopstuk. Beide heren zouden gezamenlijk cocaïnetransporten hebben opgezet terwijl ze zaten ondergedoken in Dubai. Ook zou Imperiale de rol van bankier op zich hebben genomen voor Taghi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.