Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat houdt vast aan winnend elftal Feyenoord

Advocaat houdt vast aan winnend elftal Feyenoord

8 nov 2020, 14:40

Feyenoord begint met dezelfde elf spelers aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen als drie dagen eerder in de Europa League tegen CSKA Moskou. Trainer Dick Advocaat geeft het vertrouwen aan het team dat de koploper van de Russische competitie met 3-1 versloeg.

Hoewel Bart Nieuwkoop terugkeert bij de selectie, start Lutsharel Geertruida opnieuw als rechtsback. Doelman Justin Bijlow, zaterdag voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal als vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen, staat onder de lat.

Bij FC Groningen ontbreken niet alleen aanvoerder Arjen Robben (niet fit) en trainer Danny Buijs (privéomstandigheden), maar ook spits Jørgen Strand Larsen. De Noor, die in de laatste twee competitieduels drie keer scoorde, krijgt even rust. Ook Alessio Da Cruz doet niet mee. De jonge aanvallers Remco Balk en Gabriel Gudmundsson, die om 14.30 uur voor het eerst in de basis start, krijgen een kans om zich in De Kuip te laten zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.