Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat heeft goede hoop op komst Özyakup naar Feyenoord

Advocaat heeft goede hoop op komst Özyakup naar Feyenoord

28 jan 2020, 21:18

Oguzhan Özyakup is bijna Feyenoorder. De Rotterdammers staan op het punt de in Zaandam geboren middenvelder op huurbasis over te nemen van Besiktas. "Het ziet er goed uit, maar er is nog niets getekend", zei trainer Dick Advocaat dinsdag voorafgaand aan het restant van de bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord.

Feyenoord versterkte de selectie maandag al met Robert Bozenik. De Slowaak ondertekende een contract voor 4,5 jaar. Technisch directeur Frank Arnesen zei toen al bezig te zijn met een middenvelder en dat huren vanwege de financiële mogelijkheden bij Feyenoord daarvoor nu de enige optie is.

De 27-jarige Özyakup verruilde in 2008 de jeugd van AZ voor die van Arsenal. Hij speelt sinds 2012 voor Besiktas, waarmee hij in 2016 de landstitel won. Dat jaar deed hij met Turkije ook mee aan het Europees kampioenschap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.