Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat heeft geschil met Feyenoord: ‘Ik vind dit zó laag!’

Advocaat heeft geschil met Feyenoord: ‘Ik vind dit zó laag!’

8 juli 2021, 11:10

Er is een geschil ontstaan tussen Dick Advocaat en diens oud-werkgever Feyenoord. Dat maakte de kleine Generaal donderdag bekend in de VI EK Live-talkshow van Kees Jansma.

Advocaat nam aan het einde van het afgelopen seizoen afscheid van Feyenoord, nadat hij via de play-offs deelname aan de tweede voorronde van Conference League had afgedwongen. 'Dat is Europees voetbal', zegt Advocaat. 'Maar daar hebben ze bij Feyenoord trouwens een ander idee over. Zij vinden dit kennelijk geen Europees voetbal. Dat krijgt nog wel een staartje.'

In het contract van Advocaat bij Feyenoord stond dat de ervaren coach een bonus voor Europees voetbal zou krijgen. De Conference League werd echter niet genoemd in die verbintenis. 'Want die competitie bestond toen nog niet', legt Advocaat uit. 'Ik moest dit toch even kwijt, want ik vond dat zo laag. Er is nu contact over. Of er beweging is? Ja, negatieve beweging.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.