Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat heeft geen haast

Advocaat heeft geen haast

21 dec 2018, 14:16

UTRECHT (ANP) - Dick Advocaat heeft geen haast met zijn toekomstplannen. De trainer is niet van plan FC Utrecht nog voor het einde van het jaar duidelijkheid te verschaffen.

,,Nee, dat hoeft helemaal niet", stelt de 71-jarige coach die het zondag met FC Utrecht tegen Ajax opneemt. ,,En zelfs in de winterstop hoef ik geen beslissing te nemen. Ik laat het wel weten als ik eruit ben. Ik moet beslissen of ik volgend seizoen nog trainer wil zijn en zo ja waar."

Advocaat heeft er begrip voor als FC Utrecht niet heel lang meer wil wachten op zijn beslissing. ,,Misschien nemen ze daarom wel een ander", zei hij. ,,Dat zou kunnen."

John van den Brom

John van den Brom is al vaak in verband gebracht met de functie van hoofdtrainer van FC Utrecht. Advocaat liet afgelopen week al weten dat hij de huidige trainer van AZ niet als een concurrent ziet. ,,Maar dat was allesbehalve denigrerend bedoeld", zei hij. ,,Ook John is een goede coach."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.