Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat over AZ: 'Waarom moeten zij de favoriet zijn?'

Advocaat over AZ: 'Waarom moeten zij de favoriet zijn?'

7 feb 2020, 14:36

Feyenoord heeft sinds de komst van trainer Dick Advocaat geen enkele competitiewedstrijd meer verloren. Zondag volgt in Alkmaar een belangrijke test tegen nummer 2 AZ. "Waarom moeten zij de favoriet zijn? Wij hebben ook een aardig elftal en we hebben een goede reeks gemaakt. Het elftal heeft vertrouwen. We kunnen het ook bij AZ doen", zei Advocaat vrijdag.

"AZ heeft het voordeel dat ze al een tijd met elkaar samenspelen. Dat doen ze goed. Wij zijn korter met elkaar bezig. Ik denk dat het een hele interessante wedstrijd kan worden. Dit zijn de wedstrijden waarin je het moet laten zien", vervolgde de coach. "Of we tweede kunnen worden? We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd. Een paar keer verliezen en je staat weer zesde of zevende."

Toen Advocaat Jaap Stam opvolgde stond Feyenoord nog twaalfde. "Ik wil het niet steeds op mezelf betrekken, maar ik ben wel een trainer die ervoor zorgt dat de jongens met elkaar bezig zijn. Bijvoorbeeld: als je afspraken met elkaar maakt, moet je die ook nakomen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.