Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat: Feyenoord heeft echt niet alleen geluk

Advocaat: Feyenoord heeft echt niet alleen geluk

1 feb 2020, 23:47

De mensen die zeggen dat Feyenoord vooral dankzij een flinke dosis geluk zo is gestegen in de eredivisie, hebben er volgens trainer Dick Advocaat geen verstand van. "Ga niet zeggen dat het geluk is, dit elftal zit gewoon heel goed in elkaar", zei de 72-jarige Hagenaar na de zege op FC Emmen (3-0).

Feyenoord is onder leiding van Advocaat nog altijd ongeslagen in de eredivisie. De gelouterde trainer werd eind oktober aangesteld na het vertrek van Jaap Stam. Met Advocaat op de bank verloor Feyenoord alleen in de Europa League bij FC Porto (3-2). De Rotterdammers bereikten de kwartfinales van het bekertoernooi en klommen in de eredivisie van de twaalfde naar de derde plaats. "Wie zegt dat we alleen maar geluk hebben, heeft er weinig verstand van. Je wint niet tien van de vijftien wedstrijden met geluk. Dit elftal is gewoon heel moeilijk te verslaan en scoort op de goede momenten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.