Terug

Volg Vandaag Inside

'Advocaat en Ten Hag' schitteren in nieuwe TOTO-commercial: 'Koning EURO!'

'Advocaat en Ten Hag' schitteren in nieuwe TOTO-commercial: 'Koning EURO!'

2 apr 2020, 15:00

Carlo Boszhard schittert met zijn persiflages van Erik Ten Hag en Dick Advocaat in een parodie op de commercials van de TOTO. De commercial is donderdagavond te zien bij de TV Kantine.

De mannen kregen het reclamespotje uit de TV Kantine maandagavond al voorgeschoteld in de uitzending. Zij reageerden positief op 'Koning Euro' en 'Koning Slap Lullen'.

In het verleden waren onder andere Johan Derksen, Royston Drenthe, Jan Boskamp, Sjaak Swart, John de Wolf en rapper Maradonnie ook al te zien in de grappige commercials van de TOTO. 'Koning TOTO' heeft in de TV Kantine plaats gemaakt voor 'Koning Euro' en 'Koning Slap Lullen'. Wie welke rol vervult kunt u waarschijnlijk zelf wel invullen..

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.