Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat doet opvallende uitspraak: 'Feyenoord geen topclub, zoals Ajax'

Advocaat doet opvallende uitspraak: 'Feyenoord geen topclub, zoals Ajax'

10 dec 2020, 22:51

Een opvallende uitspraak van Dick Advocaat voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Feyenoord en Wolfsberger AC. Wanneer een verslaggever van RTL 7 vraagt of Feyenoord het aan haar status verplicht is om te winnen, reageert de trainer opvallend.

'Nu moet ik denken welk antwoord ik ga geven, daar moet ik over nadenken', zegt Advocaat. 'Een topclub is als je de spelers kunt kopen die je graag wil hebben. Dat is een topclub, zoals Ajax.'

Feyenoord moet winnen in Klagenfurt om na de winterstop verder te gaan in de Europa League. Wolfsberger AC heeft voldoende aan een gelijkspel. De onderlinge wedstrijd in De Kuip eindigde eind oktober in een pijnlijke nederlaag voor de Rotterdammers: 1-4.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.