Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat bevestigt: 'Geblesserde Bijlow niet naar Oranje'

Advocaat bevestigt: 'Geblesserde Bijlow niet naar Oranje'

8 nov 2020, 18:10

Doelman Justin Bijlow moet zich afmelden voor het Nederlands elftal. Volgens trainer Dick Advocaat van Feyenoord kan Bijlow maandag niet naar Zeist. De 22-jarige Rotterdammer liep tijdens de warming-up voor de competitiewedstrijd tegen FC Groningen een blessure op.

Bijlow ging kort na de aftrap op de tribune zitten, met zijn rechtervoet in een bak met ijs. Onderzoek in het ziekenhuis bracht daarna geen grote schade aan het licht. "Er zijn foto's gemaakt, er is niets gescheurd of gebroken", zei Advocaat. "Het is een kwestie van tijd tot hij terug is. Jammer genoeg voor hem kan hij niet naar het Nederlands elftal."

Bondscoach Frank de Boer had Bijlow zaterdag opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. De Boer moet nu weer op zoek naar een extra keeper. Misschien wordt dat wel Sergio Padt, de keeper van FC Groningen die twee jaar geleden voor het laatst bij het Nederlands elftal zat. Padt kreeg geen oproep meer nadat hij zich had misdragen in een trein.

"Het was niet om mijn keeperskwaliteiten dat ik er nu niet meer bij zit", zei Padt bij FOX Sports. "Ik hoop dat ze zien dat ik het goed doe. Als ze het me ooit vergeven, is dit misschien wel een uitgelezen mogelijkheid om terug te keren. Ik houd mijn telefoon in ieder geval aan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.