Terug

Volg Vandaag Inside

Advies voor Van de Beek: ‘Die moet daar meteen weg’

Advies voor Van de Beek: ‘Die moet daar meteen weg’

7 apr 2021, 15:44

De transfer van Donny van de Beek naar Manchester United heeft nog niet goed uitgepakt voor de middenvelder. De 23-jarige Van de Beek kwam afgelopen zomer voor 39 miljoen euro over van Ajax, maar heeft sindsdien nog geen potten kunnen breken in het team van trainer Ole Gunnar Solskjær. Jan Boskamp denkt dat de middenvelder er goed aan doet om voorgoed te vertrekken uit Manchester.

'Het is echt klote voor die jongen, waardeloos. Hij moet daar echt weg’, zegt Boskamp maandag bij Veronica Inside. ‘Of die Pogba of een van die andere middenvelders moet weggaan.’

De analist ziet dat Van de Beek met een hoop concurrenten moet afrekenen, wil hij kans maken op een basisplaats. ‘Ze hebben 5/6 middenvelders. Die Matic speelt ook niet, en die Fred hebben ze ook nog lopen daar. Ze hebben zoveel middenvelders…’

Johan Derksen schaart zich achter zijn collega-analist en vult aan dat een tijdelijk vertrek uit Manchester ook weinig zin heeft voor Van de Beek. ‘Als zo’n jongen uitgeleend wordt, dan wordt hij uitgeleend aan een club in een lagere divisie. Daar schiet hij ook niets mee op. Hij moet net als Klaassen bij Ajax spelen’, stelt Derksen.

Van de Beek kwam tot dusver 28 keer in actie voor Manchester United, voornamelijk als invaller. De Oud-Ajacied is dit seizoen goed voor één doelpunt en één assist.

Uitzending van Veronica Inside terugkijken? Klik HIER!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.