Terug

Volg Vandaag Inside

ADO verzamelt mondkapjes voor ziekenhuizen in de regio

ADO verzamelt mondkapjes voor ziekenhuizen in de regio

23 mrt 2020, 11:42

ADO Den Haag zet zich in voor de ziekenhuizen in de regio. In Haaglanden kampen de ziekenhuizen met een tekort aan mondkapjes. De Haagse club gaat, in samenwerking met andere partijen, proberen zoveel mogelijk mondkapjes te verzamelen.

'Omdat het van groot belang is dat onze zorgprofessionals goed beschermd te werk kunnen gaan in deze tijd, participeert ADO Den Haag in een initiatief met Stichting Transmurale zorg, Mondial Van der Velde Verhuizingen en Xtra Welzijn. Het gaat om de inzamelingsactie #allemondkapjesverzamelen, meldt ADO op de website.

ADO stelt het supportershome beschikbaar als verzamelpunt voor de mondkapjes. Op deze manier helpt de club de mensen uit de zorg in de strijd tegen het coronavirus.

'In tijden als deze pakken wij graag nog meer maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door het MFC in te zetten voor de inzamelactie kunnen wij een steentje bijdragen aan de strijd tegen het coronavirus. Het is namelijk van groot belang dat er genoeg mondkapjes en andere beschermkleding beschikbaar zijn voor de zorg. Als club hebben wij veel waardering en respect voor het werk dat het zorgpersoneel en andere vitale beroepen in deze lastige tijd verrichten, vertelt algemeen directeur Mohammed Hamdi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.