Terug

Volg Vandaag Inside

ADO verpest afscheidsfeest in De Kuip

ADO verpest afscheidsfeest in De Kuip

12 mei 2019, 18:37

ROTTERDAM (ANP) - Robin van Persie heeft met een nederlaag afscheid genomen als profvoetballer. De 35-jarige Rotterdammer moest met Feyenoord in de eigen Kuip buigen voor ADO Den Haag: 0-2. Zo eindigde de laatste wedstrijd van Van Persie in mineur.

De topschutter aller tijden van Oranje kreeg in de blessuretijd een publiekswissel. De spelers van beide clubs vormden een erehaag voor de aanvoerder van Feyenoord, dat als nummer drie van de eredivisie al een tijdje zeker was van Europees voetbal.

Het 'Legioen' nam in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet alleen afscheid van Van Persie, maar ook van trainer Giovanni van Bronckhorst. Na vier jaar en vijf prijzen gaat de trainer die Feyenoord in 2017 de eerste landstitel in achttien jaar bezorgde op zoek naar een andere uitdaging. Van Bronckhorst zit woensdag in Limburg tegen Fortuna Sittard voor het laatst op de bank. Van Persie slaat de trip naar Sittard over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.