Terug

Volg Vandaag Inside

ADO-trainer reageert op verwarrend interview over relatieproblemen: 'Het was een dolletje'

ADO-trainer reageert op verwarrend interview over relatieproblemen: 'Het was een dolletje'

25 mrt 2022, 15:02

Een verwarrend interview tussen Omroep West-verslaggever Jim van der Deijl en ADO Den Haag-trainer Giovanni Franken werd donderdag massaal gedeeld op sociale media. Een dag later noemt Franken het interview waarin hij begint over zijn relatieproblemen een 'dolletje'.

'Zoals het gebracht is, leek het of ik het serieus bedoel, maar vanuit Jim en mij was het een grapje', reageert Franken in gesprek met Omroep West. Het interview ging over het ontslag van trainer Ruud Brood, nadat assistent-trainer Franken naar voren was geschoven als vervanger. 'Ik wist dat Franken en Brood hecht waren en was benieuwd of hij moeite had met het ontslag en de opvolging. Dus daarom vroeg ik of hij last had van een interne struggle', legt verslaggever Van der Deijl uit.

Franken kreeg een vraag over interne struggles vaker rond die week en besloot in gesprek met Van der Deijl er een grapje over te maken. 'Dan is de kop: de trainer begrijpt de vraag niet en wordt er een geknipt fragment onder gezet. Dan ziet het er inderdaad uit of ik er serieus op inga en de vraag niet begrijp. De titel is dus wel heel erg misleidend. Aan mij hoor je ook dat het een dolletje is', aldus Franken.

De mannen aan tafel in Vandaag Inside vonden het interview hilarisch. Bekijk het terug in de onderstaande video!

Vandaag Inside-mannen gaan stuk om interview met interim-trainer ADO: ‘Is dit echt?’
2:17
Vandaag Inside-mannen gaan stuk om interview met interim-trainer ADO: ‘Is dit echt?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.