Terug

Volg Vandaag Inside

ADO nog zonder El Khayati, Janmaat en Bijen tegen PSV

ADO nog zonder El Khayati, Janmaat en Bijen tegen PSV

12 feb 2021, 18:15

Nasser El Khayati viert zaterdag nog niet zijn rentree bij ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder is niet helemaal wedstrijdfit.

El Khayati keerde afgelopen week terug bij ADO. Hij wil de club helpen in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. Trainer Ruud Brood verwacht dat de geboren Rotterdammer snel inzetbaar is. "Nasser heeft nu ongeveer anderhalf keer meegetraind. Hij ziet er afgetraind uit en heeft zichzelf goed verzorgd. De testen heeft hij ook goed doorstaan", vertelde hij.

Brood kan tegen PSV ook nog geen beroep doen op de geblesseerde Daryl Janmaat en Peet Bijen. ADO is voorlaatste in de Eredivisie. Toch ziet Brood kansen voor zijn ploeg tegen de club uit Eindhoven, die tweede staat. "Natuurlijk moeten wij top zijn en heeft PSV gewoon een goed team", zei hij. "Toch moeten we ons zeker niet van tevoren al bij een nederlaag neerleggen. We zullen geloof moeten hebben in een stuntje."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.