ADO lijdt tegen Heracles gevoelige nederlaag in degradatiestrijd

13 mrt 2021, 21:50

ADO Den Haag heeft in de strijd tegen degradatie een gevoelige nederlaag geleden tegen Heracles Almelo. De Hagenaars verloren op eigen veld met 2-1 en zijn daardoor verder achterop geraakt bij Willem II, dat eerder op de avond met 3-1 wist te winnen van sc Heerenveen.

Halverwege de tweede helft kwam ADO wel op voorsprong door een eigen doelpunt van de Belg Noah Fadiga, die kort daarvoor aan de andere kant een doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel. Enkele minuten na het openingsdoelpunt maakte Sinan Bakis gelijk namens Heracles. In de 83e minuut nam Rai Vloet met een schot van afstand het winnende doelpunt voor zijn rekening.

ADO heeft nu, met nog acht duels te gaan, 6 punten achterstand op Willem II. Volgende week wacht ADO de uitwedstrijd tegen Ajax.