Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag presenteert drie huurlingen

ADO Den Haag presenteert drie huurlingen

13 jan 2020, 21:07

ADO Den Haag heeft de selectie voor de tweede seizoenshelft versterkt met drie huurlingen: Mick van Buren, George Thomas en Laurens de Bock. De spelers komen op huurbasis over van respectievelijk Slavia Praag, Leicester City en Leeds United.

Van Buren (27) verruilde in 2013 Excelsior voor het Deense Esjberg. De afgelopen seizoenen stond de aanvaller onder contract bij Slavia Praag, waar hij vaak op de bank moest beginnen. "Ik ga er alles aan doen om ADO Den Haag te helpen met het realiseren van handhaving op het hoogste niveau. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken", aldus Van Buren, die dinsdag al mee traint.

De 22-jarige Thomas is een aanvallende middenvelder uit Wales die ook in de spits kan spelen. Hij begon zijn loopbaan bij Coventry City, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Daarna kwam Thomas uit voor Yeovil Town, Scunthorpe United en Leicester City. Thomas speelde tot dusverre drie interlands voor Wales.

De 27-jarige De Bock is een linksbenige verdediger. ADO heeft de optie om de Belg na dit seizoen definitief van Leeds United over te nemen. De Bock voetbalde in eigen land voor Lokeren, Club Brugge en Oostende en kwam in Engeland naast Leeds United voor Sunderland uit.

ADO, dat eerder al verdediger Sam Stubbs op huurbasis vastlegde, hervat de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dat zijn de nummers 17 en 18 van de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.