Terug

Volg Vandaag Inside

ADO huurt verdediger van Middlesbrough

ADO huurt verdediger van Middlesbrough

8 jan 2020, 12:15

ADO Den Haag heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met de 21-jarige centrale verdediger Sam Stubbs. Hij wordt geleend van Middlesbrough, dat uitkomt op het tweede Engelse niveau. De in Liverpool geboren Stubbs heeft zich dinsdag bij de selectie gevoegd die op trainingskamp is in Spanje. Hij moet nog wel medisch worden gekeurd, maakte ADO woensdag bekend.

"Ik ben zeer blij om hier te zijn", zegt Stubbs over zijn komst naar ADO Den Haag. "Deze stap komt voor mij op het juiste moment. Ik wil mezelf hier niet alleen verder ontwikkelen, maar wil er samen met het team ook alles aan doen om de club op het hoogste niveau van Nederland te houden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken."

De verdediger speelde de eerste seizoenshelft negentien duels bij de schotse club Hamilton Academical FC, in de hoogste Schotse divisie. Hamilton staat momenteel voorlaatste in de Schotse Premiership.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.