Terug

Volg Vandaag Inside

ADO grijpt in en zet assistenten Santoni en Hoogendorp terug naar jeugdtak

ADO grijpt in en zet assistenten Santoni en Hoogendorp terug naar jeugdtak

4 nov 2020, 12:54

ADO Den Haag heeft assistent-trainers Michele Santoni en Rick Hoogendorp teruggezet naar de jeugdopleiding. Hoe de rollen van het tweetal dat hoofdtrainer Aleksandar Rankovic assisteerde worden ingevuld, wordt later duidelijk.

"Het is een vervelend, maar noodzakelijk besluit. Het is de uitkomst van diverse interne gesprekken, waarvan de inhoud uiteraard binnenskamers blijft. Wij zien dit als een vereiste om meer rust te creëren. In de komende periode blijven we met alle technische schakels binnen de club in gesprek, zodat we ons met zijn allen maximaal kunnen inzetten voor dat ene belangrijke doel: in de eredivisie blijven", aldus Martin Jol, hoofd van het zogenoemde Technisch Hart.

ADO Den Haag staat na zeven duels op de vijftiende plek in de eredivisie. "Op basis van de eerste maanden van het seizoen, de wisselwerking binnen de staf en interne gesprekken is er geconcludeerd dat het op dit moment beter is om de technische staf van het eerste elftal te verkleinen. Een besluit in het belang van de club", aldus algemeen directeur Mohammed Hamdi.

Richard Knopper is na het terugzetten van Santoni en Hoogendorp de enige overgebleven assistent-trainer bij het eerste elftal.

ADO Den Haag heeft dit seizoen pas één keer gewonnen. Komende zondag is FC Twente de tegenstander in Den Haag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.