Terug

Volg Vandaag Inside

ADO-fans woest op de nummer drie van Haagse VVD: 'Opdonderen, mafkees!

ADO-fans woest op de nummer drie van Haagse VVD: 'Opdonderen, mafkees!

11 nov 2021, 17:38

ADO-fans zijn woest op Lotte van Basten Batenburg, kandidaat-raadslid voor de Haagse VVD. Van Basten Batenburg plaatste namelijk na haar presentatie een selfie in een tenue van Ajax, wat natuurlijk de grote rivaal is van de club uit Den Haag. Dat meldt het AD.

Supporters vinden dat Van Basten Batenburg niet spoort en beter kan opdonderen. De nummer drie van de Haagse VVD wordt onder meer ook uitgemaakt voor 'mafkees', 'leip wijf' en 'neuzin'.

Van Basten Batenburg is al sinds jong fan van Ajax en reageert vrij nuchter op de negatieve reacties. 'Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dit is nu eenmaal al zolang als ik me kan herinneren m’n guilty pleasure', vertelt ze tegenover het AD. 'Alle fans zullen herkennen dat als die liefde er eenmaal in zit, je het er niet meer uit krijgt, al zou je vaak genoeg anders willen. Zoals afgelopen zondag bij het gelijkspel tegen Go Ahead. Maar ik wil niet de raad in omwille van voetbal, ik wil de raad in omdat ik met al m’n vezels houd van deze stad en wil bijdragen aan een veilig en vrij Den Haag.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.