Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag trekt Oostenrijkse doelman Fraisl aan

ADO Den Haag trekt Oostenrijkse doelman Fraisl aan

20 jan 2021, 16:17

ADO Den Haag heeft met de Oostenrijker Martin Fraisl een nieuwe doelman aangetrokken. Fraisl heeft een contract voor de rest van het seizoen getekend.

De 27-jarige Oostenrijker was transfervrij nadat hij eind december bij Tweede Bundesliga-club SV Sandhausen zijn contract had laten ontbinden. Martin Jol, hoofd van het technisch hart van ADO toont zich tevreden met de komst van Fraisl. 'Met deze aanvulling in de selectie komen we in de cruciale fase van het seizoen minder snel voor verrassingen te staan.'

'De eerste indrukken zijn zeer goed. Het stadion is mooi en de gesprekken waren prettig', zegt de Oostenrijker. 'Ik ben een doelman die vertrouwen uitstraalt en vastberaden is, maar soms ook een beetje gek kan zijn. Ik slaag er ook wel vaak in om rustig te blijven in lastige situaties. ADO Den Haag zit ook in een moeilijke periode, maar ik ben ervan overtuigd dat we de club er met zijn allen in kunnen houden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.