Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag pakt tegen Fortuna eerste punten

ADO Den Haag pakt tegen Fortuna eerste punten

24 aug 2018, 23:57

DEN HAAG (ANP) - ADO Den Haag heeft na twee nederlagen de eerste punten van dit seizoen gepakt. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk versloeg het gepromoveerde Fortuna Sittard met 3-1. Abdenasser El Khayati maakte twee doelpunten voor de thuisclub. De 29-jarige middenvelder miste de kans op een hattrick, want zijn tweede strafschop van de avond werd gekeerd door doelman Alexei Koselev.

ADO was het seizoen begonnen met nederlagen tegen het gepromoveerde FC Emmen (1-2) en bij Heracles Almelo (4-2). Een herhaling van vorig jaar dreigde, toen de ploeg van Groenendijk de eerste drie wedstrijden verloor. Dankzij een doelpunt van Melvyn Lorenzen en twee van El Khayati kon de club uit Den Haag tegen Fortuna een overwinning vieren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.