Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag ook komende weken zonder Janmaat

ADO Den Haag ook komende weken zonder Janmaat

17 feb 2021, 13:15

ADO Den Haag kan ook de komende weken geen beroep doen op Daryl Janmaat. De verdediger heeft een kijkoperatie aan zijn knie ondergaan en hij moet nog weken herstellen, meldt de Haagse club.

De 31-jarige Janmaat liep half januari een blessure op in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (1-4) en kwam sindsdien niet meer in actie. Hij speelde dit seizoen pas 160 minuten voor ADO.

Janmaat verbond zich eind vorig jaar tot de zomer van 2023 aan ADO. Hij trainde destijds al anderhalve maand mee bij ADO omdat hij zonder club zat. ADO staat met 13 punten zeventiende in de Eredivisie en moet vrezen voor degradatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.