Terug

Volg Vandaag Inside

ADO Den Haag huurt verdediger van Juventus

ADO Den Haag huurt verdediger van Juventus

2 okt 2020, 17:10

ADO Den Haag haalt defensieve versterking uit Italië. De eredivisieclub huurt verdediger Dario Del Fabro voor een jaar van Juventus. De 25-jarige Italiaan ondertekende in 2017 een zesjarig contract in Turijn, maar tot een debuut in de hoofdmacht van de 'Oude Dame' kwam het nog niet. Del Fabro werd de afgelopen jaren steeds uitgeleend.

'We zijn heel tevreden dat we nog een centrale verdediger kunnen presenteren in de laatste week van de transferwindow', zegt Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van ADO. 'Dario zorgt ervoor dat wij achterin wat ruimer bezet zijn na het vertrek van onder anderenTom Beugelsdijk.' ADO is na drie wedstrijden nog puntloos in de eredivisie.

Del Fabro is geboren op Sardinië en ging daar voetballen bij Cagliari. De voormalige Italiaanse jeugdinternational speelde de afgelopen jaren op huurbasis al in Engeland, Schotland en in eigen land.

René hoorde Martijn Krabbendam in Veronica Inside uit over een 'relationeel' conflict bij ADO Den Haag. Bekijk hieronder het fragment!

René hoort Martijn uit over 'relationeel' conflict bij ADO
3:40
René hoort Martijn uit over 'relationeel' conflict bij ADO

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.